Menneskerne bag 

Divar Aps

og 

Stutteri Agerholm


Holdet bag Divar ...

”Divar från Lindnäs” er ejet af selskabet Divar Aps, Nordre Strandvej 10, DK 3250 Gilleleje, som blev stiftet i januar 2017.

Bedækningerne foregår på ”Stutteri Agerholm, Agerholmvej 20, DK 3200 Helsinge, hvor Henriette Friis Hedegaard er den daglige leder og ekspert på området. Henriette står for alt omkring bedækninger og ophold på Stutteri Agerholm. Så kontakt Henriette for mere info omkring Divar från Lindnäs
og muligheden for bedækning ved ham på tlf. +45 51 70 28 74 eller mail post@divar.dk 

Stutteri Agerholm går ind for hestevelfærd og tilbyder nogle rigtige gode forhold for gæste hopper og føl. Der er mulighed for fold med læ, eget skur og græsfold om sommeren. Alt er nyanlagt, så plads, hegn og jordbund er i orden og der er altid et tørt leje at hvile på. 

Administrationen varetages af Lene D. Müller, så ved spørgsmål omkring faktura eller betaling kontakt Lene på tlf. +45 20 26 92 04 eller mail post@divar.dk.

Henriette Friis Hedegaard

Uddannet rideinstruktør i centreret tidning og mangeårig rytter på eliteniveau på både varmblods- og islænderheste.
Har arbejdet med rideundervisning siden 1997, været aktiv konkurrencerytter på islandske heste i en årrække og brugt masser af timer på træning, tilridning og kommission samt avl af de islandske heste.
Udover aktiviteterne som avler, rytter og træner er Henriette også agronom med speciale i - ja ikke overraskende heste og hestefoder...

Lene Deleuran Müller

Lene D. Müller har tabt sit hjerte til den islandske hest og
er en meget engageret amatørrytter.


Mobil +45 20 26 92 04


Email: post@divar.dk